OM OSS

Isorent Energy - Kraft för generationer

Isorent Energy är ett av tre affärsområden i Isorent AB och kan genom ett omfattande sortiment av välkända produkter erbjuda kompletta solcellsanläggningar, batterilagringar och elbilsladdare för såväl privat som kommersiell marknad. Våra duktiga projektörer, projektledare och montörer har alltid som ambition att överträffa era förväntningar. Vi levererar kraft för generationer.
Vi har kompetensen

Just nu är gänget på ISORENT Energy 14 medarbetare och våra säljare projektörer, elektriker och montörer har tillsammans en kompetens som ser till att du får den smartaste projekteringen, säkra installationer och trygg service.

Vi har erfarenheten

Med våra 35 år i byggbranschen och vår erfarenhet av att installera alla olika typer av solcellsanläggningar, just nu är vi uppe i ca 130 st och över 16000 solceller. Så du kan känna dig trygg med att vi vet vad vi gör. Dessutom strävar vi alltid efter att också ge dig det där lilla extra.

Vi har drivet

För att kunna möta dina höga krav och förväntningar på oss som företag så stannar vi aldrig upp. Vi vill vara din långsiktiga partner på solcellsresan och vi håller oss hela tiden a jour med utvecklingen i branschen och är nyfikna på nästa steg. Att fortsätta lära oss ny teknik för att kunna ge dig smartare lösningar är ett av våra stora intressen och vi vill så klart överträffa dina förväntningar.

Vår mission

Affärsområden i samspel

Våra affärsområden kompletterar förutsättningarna för optimala energilösningar.

Bästa medarbetarna

Levererar kvalité och resultat inom alla våra områden med ambition om att alltid överträffa förväntan.

Kvalitetssäkrat utförande

Vi arbetar enligt våra fastställda metoder och processer för att nå effektivitet och kvalité i vårt arbete.

Är du nyfiken på att veta mer?