Våra tjänster

Vi levererar kraft för generationer

Är du orolig för elpriserna i framtiden? Vill du dra ditt strå till stacken för miljön? Sänka driftskostnader och öka värdet på din fastighet? Oavsett anledning så hjälper vi dig till ett bekymmersfritt ägande av ditt egen energiproduktion på taket, anpassad för just dina förhållanden. Liten, mittemellan eller stor anläggning spelar ingen roll –vi har erfarenheten och kunskapen för att ta dig till nästa nivå in i framtiden. Smarta lösningar med optimala solceller, energilagring och laddning där du kan luta dig lugnt tillbaka och glädja dig åt effekten!

Smart projektering

Då varje solcellsanläggning är unik kommer vi till dig för att bäst kunna bedöma hur vi kan hitta den smartaste lösningen utifrån dina behov, oavsett om det gäller solceller, energilagring, laddning eller alltihop i ett optimerat system. Våra kunniga ingenjörer/projektörer mäter, beräknar, planerar och projekterar en nyckelfärdig anläggning med kvalitet in i minsta beståndsdel.

Säker installation

Våra certifierade elektriker och montörer har många års erfarenhet och installerar din anläggning noggrant, tryggt och säkert. Elsäkerheten är ledstjärnan som genomsyrar allt och vi tar ansvar och följer alla regler och riktlinjer som finns – och lite till. Allt för att vår personal ska få en säker arbetsmiljö och att du ska få en hållbar och trygg anläggning. Dokumentation av allt vi gör är en självklarhet, vilket så klart överlämnas till dig när installationen är klar.

Trygg service

Din anläggning är en helhetslösning och vi finns med dig hela vägen och ser till att du får ett bekymmersfritt ägande. Det ska vara stressfritt att ha en solcellsanläggning och vi erbjuder så klart garantier, serviceavtal, övervakning och uppgraderingar. Dina solceller på taket ska i minst 25-30 år producera ren, kostnadseffektiv energi och vi planerar att följa med dig på den resan – hela vägen.

Är du nyfiken på att veta mer?